I’m in (ikut- ikutan!)

I’m participating in the Pay-it-Forward initiative.
The first 5 people who comment on this status with “I’m in” will receive a surprise from me at some point in this calendar year – anything from a sweet dessert, a lovely CD, a ticket, a book or just absolutely any surprise I see fit!
There will be no warning and it will happen when I find something that I believe would suit you and make you happy!

These 5 people must make the same offer in their status (FB or Path or Twitter, etc.) and distribute their own joy.
Simply copy this text onto your profile, (don’t share) so we can form a web of connection and kindness.

Let’s do more nice and loving things for each other in 2014, without any reason other than to make each other smile and show that we think of each other.

Here’s to a more enjoyable, more friendly and love-filled year!

Source posted by Mrs. Nowak

//dialamatkan ke alamat Indonesia aja ya kakaaak…!

Advertisements

24 thoughts on “I’m in (ikut- ikutan!)

    • Ini kaya’ GA berantai gitu mbak, sp yg dapet trus bikin juga kaya’ begini di blognya, gatau deh sp pemulanya. Kmrn aku dpt dr Noni, nah kalo aku gak bikin ya rasanya kan bersalah banget 😁 hehehhe

    • mau ikutan mbak? soalnya mbak baginda ratu ama mas dani gak jadi, jd ada 2 hadiah nih 😉
      kl kirim ke alamat LN gpp deh untukmu 😁, ato mw untuk keluarga di indo?

      • Beneran nih??? kirim ke Jerman aja spy murah ongkirnya. Tp aku klo meneruskan 5 hadiah berikutnya nunggu temanku ke Indo dong bulan 5 nanti atau pas mamaku balik ke Indo bulan 10 ya ampun lama banget.

        • titip aja sodara di indonesia untuk beli barang di indonesia mbak, aku aja kmrn mnt tlg adek di samarinda utk kirim hadiah ke beberapa yg udh dpt 🙂 kl mau email alamat lg yah… kaya’nya wkt itu gak sempet save alamat deh

  1. Pingback: I’m In (juga ^_^) | When everyday is a blessing day

mau komen juga boleh kok, silahkaaan... !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s